ZAVRŠENA DVODNEVNA AKCIJA “SRCEM ZA HELENU”

Akcija "Srcem za Helenu"

Omladina Petnjice je danas privela kraju dvodnevnu akciju “Srcem za Helenu” i “Spasimo život Heleni” kojom su prikupljali novac koji je njenoj porodici neophodan za troškove oko liječenja ove sedamnaestogodišnje djevojke.

Podsjećamo da će Helena Adrović 10-og januara, sa svojim roditeljima otputovati za Italiju gdje će joj se uraditi transpatacija jetre. Fond za zdravstvo će snositi troškove operacije, međutim, svi ostali troškovi su na teret porodice.

Ovom akcijom je prikupljen solidan iznos novca, koji će zajedno sa novcem prikupljenim u dijaspori i ostalim gradovima, udruženjima i oraganizacijama te novcem koji su donirali pojedinci biti dovoljan da pokrije ostale troškove oko liječenja.

Akciji su se takođe pridružili učenici i nastavnici osnovnih i srednje škole.

“Zahvaljujemo se svim građanima opštine Petnjica, privrednicima i ugostiteljskim objektima koji su se rado odazvali našem pozivu i dali svoj doprinos akciji. Zahvaljujemo se i Heleni koja je u nama probudila najvrednija i najljepša osjećanja i koja nas je podsjetila da su život i zdravlje iznad svega. Hvala svima koji su nas podržali u našoj plemenitoj namjeri. Želimo da Helenina operacija bude veoma uspješna. Želimo da što prije ozdravi i da se zdrava i srećna sa svojom porodicom vrati kuci”, saopštili su mladi.

SELMA ADROVIĆ