“SVE BOJE JESENI” U PETNJIČKOM CENTRU ZA KULTURU

Izložba dječijih radova u Centru za kulturu

Sinoć je u Centru za kulturu u Petnjici održana izložba radova likovnog konkursa na temu “Sve boje jeseni” u kojem su učestvovali učenici osnovnih i srednje škole u Petnjici.

Izložbu učeničkih radova je otvorio direktor Centra za kulturu Petnjica, Sinan Tiganj, koji je kazao da je učeničke radove vrednovao žiri u sljedećem sastavu: Irvin Masličić, Enver Rastoder i Mersad Latić.

Na pomenutom konkursu je pristiglo 77 radova iz svih škola i svih kategorija. Nagrade su podijeljene u tri kategorije.

U kategoriji od prvog do petog razreda: Dilara Tiganj – prvo mjesto; Ajša Latić – drugo mjesto; Edvin Adrović i Džejla Agović – treće mjesto;

U kategoriji od petog do devetog razreda: Mirnesa Ajdarpašić – prvo mjesto; Sajma Agović i Elena Šabotić – drugo mjesto; Azemina Osmanović i Ernesa Škrijelj – treće mjesto.

U kategoriji srednje škole: Šaban Adrović – prvo mjesto; Šejla Rastoder – drugo mjesto;
Denisa Ajdarpašić i Seniha Skenderović – treće mjesto.

Svi nagrađeni učenici su od Centra za kulturu dobili pohvale i simbolične nagrade a prisutnima se obratio i potpredsjednik opštine Petnjica, Muslija Kalić.

Pored nagrađenih radova u holu Centra za kulturu su istaknuti i pohvaljeni radovi a direktor Centra za kulturu je naglasio da će nakon izložbe ovih radova koja će potrajati nekoliko dana, biti izloženi i ostali pristigli radovi koji su veoma kvalitetni.

“Žiri je, kao i prošle godine, i ove imao pune ruke posla a s obzirom na kvalitet radova koji su pristigli ove godine, vjerujem da će narednje godine izbor biti još teži”, zaključio je Tiganj.

SELMA ADROVIĆ

PETNJICA: PREDLOŽITE KANDIDATA ZA NAJBOLJEG SPORTISTU U DIJASPORI