PREZENTACIJA IFAD PROJEKTA U PETNJICI U PETAK

Zgrada Opštine Petnjica

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači sa područja Petnjice da prisustvuju prezentaciji programa IFAD koja će se održati u sali Opštine Petnjica u petak 15.11.2019. godine u 10h.

“Program će prezentovati predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i predstavnici organizacije IFAD kao finansijeri programa. Prezentaciji programa će prisustvovati i predstavnici dobavljača mehanizacije, pa će to biti odlična prilika za poljoprivrednike da se upoznaju sa povoljnostima IFAD projekta. Prije par dana u Petnjici su asfaltirane 3 dionice, kao i vodovod koji se i dalje radi, između ostalog zahvaljujući i angažovanosti pojedinih poljoprivrednika, stoga od angažovanosti župskih poljoprivrednika i prisustva ovim prezentacijama i radionicama zavisi i koliko će se sredstava iz projekta IFAD povući za 2020. godinu.

Ovaj poziv je naročito usmjeren na mlade koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom da prisustvuju prezentaciji programa”, saopštio jeAdis Ličina iz odaljenja za poljoprivredu u Opštini Petnjica.