RASVJETA PREMA RADMANCIMA: GRAĐANI POSTAVILI STUBOVE, FALI 2000 EURA ZA LED SVJETLA

U proteklom periodu na dijelu putnog pravca Petnjica-Radmanci, koji pripada dobrim dijelom prvoj zoni užeg jezgra Petnjice, postavljeni su betonski stubovi za rasvjetu. To je ujedno i jedini dio puta u prvoj zoni koji nije osvijetljen.

Enver Rastoder

„U ranijim razgovora bilo je riječi sa se na ovom putnom pravcu izradi rasvjeta gdje je saobraćaj u večernjim časovima vrlo frekfrentan. Dio putnog pravca koji je naseljen i najbliži centru, koristio bi za noćnu šetnju i uljepšao bi tu dionicu. Mještani su sami postavili osam betonskih stubova, spremni smo postaviti kablovsku žicu i ostaje nam investicija od 2000 eura za led rasvjetu, koja troši energiju u malim količinama, otprilike tri do četiri eura po sijalici na mjesečnom nivou.

Smatramo da ovaj putni pravac zaslužuje da se osvijetli i da se priključi prvoj zoni sa rasvjetom”, rekao je predsjednik MZ Radmanci Enver Rastoder.

On je pozvao ljude dobre volje da prepoznaju inicijativu koja je na dobrobit svih građana i da svojim učešćem doprinesu boljoj infrastrukturi u užem jezgru Opštine Petnjica.

ENKO KORAĆ