BRONZANA MEDALJA ZA ŠK BIHOR: PRVA LIGA IZMAKLA ZA “DLAKU”

ŠK Bihor

Proteklog vikenda u Plavu se završilo takmičenje u Drugoj ligi Crne Gore u šahu. Šahovski klub Bihor iz Petnjice je osvojio bronzanu medalju i pehar za treće mjesto.

Učinak je – tri pobjede, dva remija i jedan poraz od Ibra iz Rožaja koji je tom pobjedom osvojio prvo mjesto i plasman u viši rang takmičenja zajedno sa ŠK “Zora” iz Podgorice.

“Na žalost, poraz od Ibra nas je koštao prvog mjesta i plasmana u prvu ligu. U svakom slučaju, ovo je veliki uspjeh za nas. Prvi put smo donijeli pehar u našu opštinu. Za nas koji smo relativno mlad klub, iz dana u dan sve više napredujemo ovaj rezultat nam daje podstrek za buduća takmičenja kao i, naravno, nastavak takmičenja u drugoj ligi. Ovo je prilika da se zahvalim igračima na izuzetnoj borbi i zahvlajujući njihovoj požrtvovanosti, donijeli smo pehar. Tu prije svega mislim na Sulejmana Suljovića, Vjekoslava Vulevića, Salema Pljakića, Almira Ramdedovića, Ferida Palamara a pored njih su boje našeg kluba branili i Esad Muratović i Rameza Šabotić”, istakao je za portal radija Denis Šabotić, predsjednik ŠK Bihor.

DENIS BOŽOVIĆ