PENZIONERI MUP-A POSJETILI PETNJICU

Penzioneri MUP-a

Juče je u Petnjici, u sali Centra za kulturu, organizovano okupljanje penzionera MUP-a Crne Gore. Ovaj skup i druženje je organizovan od strane Udruženja penzionera MUP-a CG a, prema riječima Beća Šabotića predsjednika udruženja penzionera Petnjica koji je ujedno i član Udruženja penzionera MUP-a, nesebičnu pomoć je pružio i predsjednik opštine Samir Agović kao i direktor Centra za kulturu Sinan Tiganj.

Bivše zaposlene MUP-u Crne Gore, na ulazu u Centar za kulturu dočekao je predsjednik Agović sa saradnicima i poželio im dobrodošlicu i da se prijatno osjećaju u Petnjici.

Bećo Šabotić

“Radi se o susretima sa našim kolegama sa kojima smo radili i, nakon odlaska u penziju, ovo je bili prilika da se opet sretnemo. Svake godine se ovakav skup organizuje, a ove je postojala iskrena namjera da posjete našu opštinu. Prema njihovim riječima, nigdje nijesu primljeni kao u našu Petnjicu. Danas je bila prilika da bivše kolege uvide da je Petnjica crnogorska opština i da promovišemo sve vrijednosti na onom putu na kojem je Crna Gora”, istakao je Bećo Šabotić za portal radija.

Inače, okupljanje penzionera MUP-a Crne Gore je tradicionalno i traje više od četrdeset godina. Udruženje penzionera MUP-a djeluje u okviru Saveza udruženja penzionera Crne Gore.

DENIS BOŽOVIĆ