DOBRODOŠLICA ZA PETNJIČKE PRVAKE: ZK BIHOR DONIRAO PRIBOR, OPŠTINA KNJIGE

Početak škole u Petnjici

Danas je u JU OŠ „Mahmud Adrović“ održan prjem za đake prvake. Povod ove manifestacije  je dodjela udžbenika i pribora za naše najmlađe.

“Danas je poseban dan, počinje nova 2019/20 godina. Želim posebno da se obratim našim najmlađim učenicima, dragim prvacima kao i svim učenicima da čestitam početak nove školske godine i da poželim odličan uspjeh i primjeno vladanje u daljem školovanju.

Sa nama su predsjednik opštine Samir Agović, podpresjednik Kalić, osoba koja je zadužena za saradnju Nermina Muratović. Sa nama je i predstavnik Zavičajnog kluba Bihor Enver Rastoder. Tu su naše kolege, direktori osnovnih i srednje skole koje srdačno pozdravljam.  Želim da se zahvalim predsjedniku opštine Samiru Agoviću koji je i ove godine obezbijedio udžbenike za naše najmlađe učenike, kao i za sve prvake sa područja Petnjice. Zahvalnost i Zavičajnom klubu Bihor koji svake godine doniraju pribor za naše prvake. Takođe, najbolji učenik devetog razreda biće gosti ZK Bihor. Ove godine  upisano je 177 učenika, od toga 20 prvaka, a učenici su raspoređeni u 16 odjeljena, od čega je 12 u razrednoj i četiri u predmetnoj nastavi.

Srećno svima, a posebno prvacima. Čestitam svim učesnicima  koji su odlično recitovali , kompletnoj komisiji na čelu Rehom Ramčilovićem“, istakao je direkotr škole Rifat Ramčilović

Dragi prvaci, prosjvetni radnici prije svega čestitam početak školske godine. Danas smo se okupili zbog vas, jer ste vi dio onoga što slijedi i što de očekuje narednoj godini. Dragi roditelji srdačno vas pozdravljam u ime Zavičajnog kluba Bihor, koji kao i svake godine obezbijeđuje pribor za prvake sa teritorije opštine Petnjica, kao i za dio teritorije opštine Bijelo Polje”, rekao je koordinator ZK Bihor Enver Rastoder.

„Ovaj dan je posvečen prvacima kao i svim ostalima koji pohađaju ovu školu. Želim da pozdravim direktora škole gospodina Ramčilovića kao i sve ostale direktore, a da roditeljima poželim da ova godina bude laka, a učenicima da budu dobri đaci. Tradicionalno opština prvog septembra prvacima poklanja udžbenike.

Opština brine o potrebama učenika, najbolje nagrađujemo“,  istakao je predsjednik opštine Samir Agović.

BAJRAM OSMANOVIĆ