GLASANJE: PODRŽIMO BIHORKU ALISU RUJOVIĆ ZA ČLANICU NAJBOLJEG TIMA SEZONE U RUMUNIJI

Alisa Rujović

Da nije nemoguće igrati u Super ligi Rumunije dokazuje Bihorka Alisa Rujović.
Kako su je studije odvele do Bukurešta, glavnog grada Rumunije, tako je već počela da razmišlja kako pronaći sebe u, kako ona kaže, nekom malo drugačijem umjetničkom svijetu, od onog sa akademije – fudbalu.

Alisa Rujović

Sama pomisao da Rumunija ima četiri lige u ženskom fudbalu, već je budila strah kako i kuda dalje, znajući iz kakva je situacija u ligi iz koje je došla.
Kako kaže, pomoć trenera ŽFK Budućnosti Duška Globarevića bila je od velikog značaja, od pronalaska kluba sve do priprema i na kraju dokumentacije.
“Nakon ljetnjih priprema u CG, po odlasku u Rumuniju, provela sam sedam dana na probi u FC Fair Play iz Bukurešta, člana Super ligi Rumunije. Nakon sedam neizvjesnih dana dobila sam odgovor da sam zadovoljila kriterijume trenera te da se može krenuti u proces sredjivanja dokumentacije”, kaže Alisa.

Ova Bihorka dodaje da su je saigračice odlično prihvatile i da je atmosfera u klubu skoro porodična, što se odrazilo i na rezultate i prepoznatljiv stil igre.
O tome koliko joj prija sama Rumunija i fudbal koji se tamo igra, govori i činjenica da je standardna prvotimka ovog kluba i da je sve utakmice, kako u kupu tako i u prvenstvu odigrala svih 90 minuta.
Dok traju pripreme za ligu, ona se ujedno takmiči i za Sportfiko tim sezone, za najboljeg na poziciji desnog beka, a naša podrška u tome joj može biti od velikog značaja.

Podržimo Alisu na linku ispod teksta:

https://app.sportifico.com/cv/6632/rujovic

KLIKNITE ISPOD SLIKE NA – Applause