SANACIJA I UREĐENJE PUTEVA U MZ VRŠEVO-AZANE

Azane

Radnici komunalnog preduzeća Petnjica već nekoliko dana rade na sanaciji i uređenju puteva na područuju MZ Vrševo-Azane. Izvode se zemljani radovi, nasipanje oštećenih djelova puteva koji su pretrpjeli dodatna oštećenja od obilnih padavina prije 15 dana. Najviše je bio oštećen putni pravac Zabrnjica – Zverotići koji saniran. Izvršena je i popravka putnih pravaca prema katunima Ciglen i Vrševska brda. Pored zemljanih radova, radnici komunalnog su i vršili čišćenje-sječu izraslih grana duž lokalnih puteva kao i na putu Zabrnjica – Zverotići.

U toku je nabavka betonskih cijevi za propuste koji će biti ugrađeni na potrebnim  mjestima što će doprinijetu očuvanju puteva jer će se atmosferske vode sprovesti i neće odnositi putnu površinu.

“Želimo da se zahvalimo lokalnoj samopuravi koja uvijek razumije naše opravdane zahtjeve i angađuje izvođača radova da se rješavaju problemi koji se jave na podrucju naše MZ i opštine uopšte. Takođe se zahvaljujemo radnicima komunalnog preduzeća na uloženom trudu u uslovima rada”, saopštili su za portal radija iz MZ “Vrsevo-Azane”.

DENIS BOŽOVIĆ