NAGRADE ZA NAJBOLJE PETNJIČKE UČENIKE

Predsjednik opštine Petnjica, Samir Agović je u prošli petak organizovao prijem najboljih učenika osnovnih i srednje škole, roditelja, direktora i profesora.

  Tim povodom predsjednik je uručio nagrade učenicima i poželio im sreću i uspjeh u daljem radu i učenju.
Nagrađeni učenici su: Latić Inera iz OŠ ,,Mahmut Adrović”, Rastoder Dino – Savin Bor, Mahmutović Hankija – Tucanje, Cikotić Amra – Trpezi, Adrović Amra – Vrbica i Šabotić Adel – SMŠ.
,,Nije lako biti najbolji ali vi nosite tu titulu a sa njom i obavezu. Čestitam vam na postignutim rezultatima. Vjerujemo da su vaši roditelji ponosni na vas. I ne samo roditelji već i nastavnici koji su radili sa vama a i mi, kao opština jer znamo da iz naše opštine potiču kvalitetni i obrazovani ljudi. Sigurni smo da ćete daljim radom pokazati da Petnjica ima budućnost” kazao je predsjednik opštine, Samir Agović.
  ,,Čestitam svim djacima generacije i njihovim roditeljima na ovom uspjehu. Ovo je motivacija, kako vama tako i ostalim učenicima. Ali je ovo za vas i velika obaveza i odgovornost jer se od vas sada očekuje ništa manji uspjeh u budućnosti. Nadam se da ćete i u daljem radu biti uspješni bar kao što ste do sada bili i da ćete biti ponos Petnjice” kazao je direktor OŠ ,,Mahmut Adrović” i rukovodilac Aktiva direktora škola za opštinu Petnjicu, Rifat Ramčilović.
ALMINA ŠABOTIĆ