PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: “GAGI TOURS” – KO JEDNOM PUTUJE S NAMA VRAĆA SE PONOVO

Gagi Tours

,,Gagi Tours” je prva petnjička medjunarodna kompanija, za koju je, pored ostalih osobina, karakteristično da je to prva autobuska kompanija registrovana upravo u Petnjici, bilježi odlične poslovne rezultate.

Autobusi visoke kategorije, fleksibilnost, odgovornost i posvećenost poslu kao i opredjeljenje da klijent bude zadovoljen, doprinijeli su da ova bihorska kompanija postane visoko kotirana na evropskim drumovima.

„Ko jednom putuje sa nama uvijek se vraća ponovo“, je moto firme zasnovan na ukazanom povjerenju putnika.

Kako su saopštili iz menadžmenta Gagi Toursa, njihovi putnici putuju sa autobusima visoke klase, udobnim i sigurnim.

,,Sigurnost putnika je najbitnija, a za njom dolazi i udobnost. Putnik mora da ima komfor, da se opusti i uživa u sigurnoj vožnji. Vodimo računa o našim putnicima i trudimo se da cijene karata budu povoljne i dostupne za sve putnike. Naši putnici imaju priliku da sa nama putuju svake subote iz Crne Gore sa polaskom iz Podgorice u 3h, iz Bijelog Polja u 5h 30 minuta, iz Berana u 6h, Petnjice u 5h 30 minuta i iz Rožaja u 7h. Povratak je svakog četvrtka u 12h iz Escha i iz Luksemburga u 13h. Nastojimo daputovanje sa nama bude brzo i profesionalno, a naš uporni rad nagradjuju naši vjerni putnici“ kazali su iz menadžmenta Gagi Toursa.

ALMINA ŠABOTIĆ