ADROVIĆ: TRAŽIMO ODGOVORNOST CIKOTIĆA – CIKOTIĆ: DO LAZA ČISTE PRIVATNICI, A NE KOMUNALNO

Laze

Ernes Adrović iz sela Laze je, kako kaže, u ime mještana tog kraja negodovao zbog izjave direktora Komulanolnog preduzeća Petnjica Mithada Cikotića koji je, kako tvrdi Adrović, u video prenosu na FB stranici radija rekao da je put prema Lazama “manje značajan za njihovu službu”.

Međutim, direktor Komunalnog Mithad Cikotić je u razgovoru za Radio Petnjica rekao da taj putni pravac održavaju privatna lica sa kojima opština ima ugovor i da Komunalno Petnjica nije adresa za te pritužbe.

 

“Laze nijesu u planu održavanja Komulanog preduzeća već je opština sklopila ugovor sa privatnim licima koji su obavezni da odražavaju te putne pravce manjeg značaja, mada smo u Lazama i mi jednom interevenisali jer ostali nijesu bili u mogućnosti”, precizno je rekao Cikotić.

Ipak Ernes Adrović, kako tvrdi u ime mještana, traži odgovornost.

“Ovim putem molimo direktora da nam objasni šta je tačno mislio kada je upotrebio ovaj izraz, i želimo izvinjenje. Zahtjevamo preispitivanje profesionalne odgovornosti direktora Cikotića. Selo Laze se nalazi na oko 1200 metara udaljenosti od centra Petnjice i do njega se dolazi loklanim putem i samtramo da ima istu vaznost i vrijednost, i put i građani kao i svi ostali”, rekao je Ernes Adrović.

S.R.