MUHOVIĆ ZAMJENIK DIREKTORA CENTRA ZA PROFESIONALNU REHABILITACIJU

Adnan Muhović

Predsjednik OOBS Petnjica Adnan Muhović  imenovan je danas za pomoćnika direktora JU “Centar za profesionalnu rehabilitaciju”.

Muhović je bivši predsjednik SO Petnjica i visoki funkcioner Bošnajčke stranke.

 

ZOPT (društvo za zapošljavanje, obrazovanje odraslih, organizovanje i izvođenje profesionalne refabilitacije) sa sjedištem u Podgorici, osnovan je 2006. godine u cilju izvođenja programa obrazovanja odraslih, profesionalne rehabilitacije, aktivne politike zapošljavanja, programa socijalne uključenosti i drugih programa za odrasle.

Programi koje realizuju namijenjeni su: mladim, odraslim, starijim, zaposlenim, nezaposlenim i dugoročno nezaposlenim licima, licima sa invaliditetom, svim onima kojima nedostaju znanja, vještine, kompetencije ili kvalifikacije, kako bi se uspješno uključili u tržište rada, dobili zaposlenje, zadržali postojeći posao ili napredovali u karijeri.

U sastavu Centra, kao posebne organizacione jedinice, posluju: Centar za obrazovanje i trening i Centar za profesionalnu rehabilitaciju lica sa invaliditetom, koji svoj rad obavljaju kroz poslovne centre u više gradova Crne Gore.

Direktor Centra za profesionalnu rehabilitaciju je Milo Paunović.