ODRŽAN “NATO BAZAR” U BRISELU, UČESTVOVALA I CRNA GORA

U novim prostorijama NATO sjedišta u Briselu održan, 18. novembra 2018. godine (nedjelja), tradicionalni dobrotvorni « NATO BAZAR », na kojem svake godine uzima učešće veliki broj NATO članica i Partnerskih zemalja.
Stalna misija Crne Gore pri NATO učestvovala i ove godine izlaganjem i prodajom crnogorskih nacionalnih proizvoda, što je bila odlična prilika za turističku kao i kulturnu promociju naše države.
Lea VRATNICA (17 godina), “Prvi glas Dijaspore Crne Gore 2018” i pobjednica festivala “Pjevamo ti Crna Goro” (Podgorica, 26.07.2018.) predstavljala je svoju domovinu u umjetničkom dijelu programa.
“Poziv da učestvujem u promociji muzičkog nasljedja moje domovine prihvatila sam sa posebnim zadovoljstvom i smatram sebe vrlo počastvovanom”, kazala VRATNICA.
Na NATO humanitarnom bazaru članice Alijanse i partnerske zemlje, osim prodaje nacionalnih proizvoda, promovišu svoje kulturno i muzičko nasljedje u cilju prikupljanja sredstava u dobrotvorne svrhe za finansiranje humanitarnih projekata.