UZGAJIVAČ KUNIĆA SAMIR RAMDEDOVIĆ NA “IZLOŽBI SITNIH ŽIVOTINJA” U PODGORICI

Samir Ramdedović

Samir Ramdedović, uzgajivač kunića iz Bihora, ove godine je prvi put učestvovao na “Drugoj revijalnoj izložbi sitnih životinja” u Podgorici u organizaciji digitalne zadruge seljak.me osnivača Marka Maraša i Udruženja uzgajivača kunića na čelu sa Bogoljubom Gogićem.

 

Ramdedović je za portal radija Petnjica kazao da je srećan što je učestvovao na ovoj izložbi, koju smatra veoma uspješnom i dobro organizovanom jer se na njoj prijavilo više od 30 izlagača, među kojima i šest uzgajivača zečeva.

“Ove godine sam prvi put učestvovao na ovoj izložbi. Zadovoljan sam cjelokupnom organizacijom, jer je ovo jedinstvena prilika da upoznamo sve uzgajivače sitnih životinja, prije svega zečeva, da razmijenimo iskustva i sklopimo dogovore o nekoj budućoj saradnji”, kazao je Ramdedović.

Na izložbi se predstavio sa tri zeca, a sada ih u kavezu ima oko 60. Istakao je da je zadovoljan ovim poslom, jer je ovog ljeta uspio da proda više od 100 malih i velikih zečeva. Na izložbi je dobio zahvalnice, diplomu i medalju za učešće.

Na izložbi je on bio jedini predstavnik opštine Petnjica, a nada se da će se i u Bihoru organizovati ovakva izložba, za šta postoje realni uslovi.

ALDIJANA NOVALIĆ