ŠESTA POBJEDA U NIZU: PETNJIČANI SAVLADALI GOSTE IZ BIJELOG POLJA 3-0

FK Pljevlja - FK Petnjica 0:2

Fudbaleri Petnjice su ostvarili šestu pobjedu u nizu, a osmu ukupno u utakmici devet kola Sjeverne regije. Oni su juče na svom terenu savladali ekipu Fair Play iz Bijelog Polja rezultatom 3 : 0.

 

Gosti iz Bijelog Polja su jasno stavili do znanja da su došli da sačuvaju svoju mrežu pa su utakmicu odigrali borbeno i oštro, a u pojedinim momentima i grubo što je rezultiralo da domaći igrač, Lazar Đeković, već u 20-tom minutu zbog povrede, napusti igru.

Domaći igrači su stvarali šanse pred golom gostiju, ali nijesu uspjeli da ih realizuju, pa se na odmor pošlo bez postignutih golova.

U drugom poluvremenu, u 60-tom minutu, nakon igranja rukom jednog gostujućeg igrača u svom kaznenom prostoru, sviran je jedanaesterac, a Dino Adrović je iz penala doveo svoj tim u vođstvo.

Desetak minuta kasnije, Nenad Šćekić je iz slobodnog udarca, sa nekih 30-tak metara povisio na 2:0, a pet minuta kasnije, nakon jedne dobro organizovane akcije domaćih igrača, Dino Adrović postiže svoj drugi gol na utakmici, a sedmi u sezoni i tako postavlja konačnih 3:0 za Petnjičane.

U nedjelju, 4. novembra, u 13 časova, Petnjičani će na svom terenu dočekati ekipu FK Gusinje u utakmici 10. kola Sjeverne regije i ovo će biti ujedno i poslednja utakmica u jesenjem dijelu takmičenja.

DENIS BOŽOVIĆ