PETNJIČANI I BERANCI ZAJEDNO SANIRALI PUT DO HANIŠTA

Haništa

Proteklog vikenda, udruženom mehanizacijom Agencije za izgradnju Berane i Komunalnog preduzeća iz Petnjice, saniran je put Savin Bor – katun na Haništima, blizu granice sa Srbijom.

 

Predsjednik OO SNP Petnjica Zaim Ličina i mještani MZ Dašča rijeka –  Kruščica su se obratili predsjedniku opštine Berane, Dragoslavu Šćekiću za pomoć u mehanizaciji za saniranje ovog putnog pravca.

Zaim Ličina

“U razgovoru sa predsjednikom opštine Berane, iznio sam problem sa putnom infrastrukturom mještana koji gravitiraju na katunima u ovom dijelu Bihora i on se ponudio da pomogne sa njihovom mehanizacijom u saradnji sa JP Komunalno iz Petnjice i Mithadom Cikotićem kao i Miroslavom Vešovićem, direktorom Agencije za izgradnju Berana. Predsjednik Dragoslav Šćekić se sam ponudio da pomogne računajući da su mještani ovog kraja njegov narod i pore toga što pripadamo drugoj opštini jer smo do juče svi bili zajedno. Ovo je najbolji primjer saradnje i pružanja pomoći podrške. Dragoslav Šćekić i direktor Komunalnog iz Petnjice, Mithad Cikotić, bez odlaganja, uvažavajući potrebe mještana, zajedničkim snagama odradili veoma bitan putni pravac i time su doprinijeli da se na katunima može izaći i luksuznim autima. Stoga osjećam moralnu obavezu da se u ime svih mještana ovog područja kao i usvoje lično ime, zahvalim predsjedniku opštine Berane Dragoslavu Šćekiću, direktoru Komunalnog Petnjica Mithadu Cikotiću i Miroslavu Vešoviću direktoru Agencije za izgradnju iz Berana, na uloženom trudu i radu”, istakao je Zaim Ličina za portal radija.

DENIS BOŽOVIĆ