ADNAN MUHOVIĆ: BOŠNJAČKA STRANKA ĆE UVIJEK BITI TU DA ZAŠTITI BOŠNJAKE GORNJEG BIHORA OD DPS-A

Adnan Muhović

Predsjednik OO BS Petnjica Adnan Muhović reagovao je povodom optužbi koje je na posljednjoj sjednici Skupštine iznio predsjednik SO Petnjica Mehmed Adrović na račun Bošnjačke stranke. Reagovanje prenosimo u cjelosti.

 

“Naime, radi se o proizvoljnim i netaćnim navodima koji su proizvod manipulacija u nedostatku dokaza, što i liči na DPS i njene čelnike naviknute na bahatost praćenu neznanjem i neistinama.

Dakle, nije BS kriva sto je DPS kontinuirano sprovodila pravno nasilje u Petnjici, posebno u posljednje dvije godine, kada su takve radnje bile predmet sporova sa Bošnjačkom strankom koje je DPS redovno gubila pred Upravnim sudom Crne Gore. Baveći se izdajničkom politikom i svrstavajući se na stranu domaćih izdajnika, pokušali su da još dobiju potvrdu i legitimitet na sudu, koja je naravno izostala, jer država ipak mora da pokaže da funkcioniše.

Je li im Bošnjačka stranka kriva i što im je pala odluka o izboru glavnog administratora? Sve odluke koje su donijeli od kako mi nismo u vlasti su im osporene od Upravnog suda i tek će ih biti. Pitamo Mehmeda Adrovića kako to da obavlja profesionalno funkciju predsjednika SO, a da i ne dolazi na posao, jer živi u Njemačkoj gdje mu se nalazi uža porodica, a u Petnjicu dolazi povremeno kada treba nanijeti neku štetu Bihorcima i vratiti se natrag!

Štete koje on pravi gradjanima Bihora, a posebno našoj djeci i učenicima je ogromna i takvu štetu nismo trpjeli ni u vremenu kada su na vlasti bili i oni čiji je Meša bio član duži niz godina, jer je kao policajac Slobodana Miloševića, ima indicija da je bio i član JUL-a Mire Marković! On vrlo neumjesno kaže da njegova firma ne može da održava linije jer to nije rentabilno.

Pitamo ga, ako je tako zašto se javljao na tendre? Da li možda zbog subvencija na prevoz koje krije kao zmija noge? Da li i tamo gdje i obavlja linije cijenu prevoza uskladjuje sa ponudom koju je dao na tenderu ili po duplo većoj cijeni prevoza? Primjera radi u tenderskoj ponudi koju je ponudila njegova firma na jednom tenderu stoji da je cijena prevoza od Petnjice do Berana 0,30€, a znamo svi da je karta iz Petnjice do Berana sa Simonom 2€!!

Ovo je svakako posao za saobraćajnu inspekciju Crne Gore. Takodje, pitam ga šta je sa tzv.  “Bihorskim tekstilnim gigantom” fabrikom šarenih peškira “Euro Bor”? Radi li tu bihorska mladost ili je to još jedna u nizu manipulacija DPS-a jasno sračunata sa ciljem da se opere državni novac dobijen preko kredita ZZZ CG?!

Koliko radnika radi u “proizvodnji” peškira i na koje se tržište plasiraju? Smiješno i žalosno da jedan ovakav čovjek danas vodi politiku u Petnjici, politiku zbog koje svakodnevno mladi ljudi odlaze iz Bihora, čak i oni koji su radili na državnim poslovima, čisto zbog ukupne klime koju proizvodi DPS na čelu sa Adrovićem i Agovićem. Do kraja ovog mandata apsolutističke vladavine DPS-a broj građana će se drastično smanjit, što je, duboko vjerujem i njihov krajnji cilj, a oni će nastavit okupljanje u motelu koji su kupili po starom tenderu za 250 000 €!!! Da li je taj motel bio najpotrebniji Petnjici i da li se moglo obezbijedit petnjičkoj omladini dosta radnih mjesta za toliki novac, ne treba ni govoriti puno. Ili je po strani nešto drugo… no, vrijeme će pokazati, a gradjani Bihora dobro osjećaju na svojoj kozi njihovu vladavinu, posebno mladi kojih je sve manje.

Još uvijek nisu u stanju da asfaltiraju nekoliko ulica u užem jezgru, što je jedinstven primjer u okruženju da makadamske ulice godinama stoje neasfaltirane. Dakle, kad DPS priča o pravu mora da se reaguje, ponajviše zbog onih koji su zbog svoje bahatosti umislili da nema više niko u Bihoru da podigne glavu i suprostavi im se. BOŠNJAČKA STRANKA će uvijek biti tu da zaštiti Bošnjake Gornjeg Bihora od DPS-a! U to ne sumnjajte gospodo brigadiri… jagnjeći”