PETNJIČANI SRUŠILI PLJEVLJAKE: PLJEVLJA – PETNJICA 0:2

FK Pljevlja - FK Petnjica 0:2

Fudbaleri Petnjice su juče, u okviru šestog kola Sjeverne regije, pobijedili ekipu FK Pljevlja u Pljevljima rezultatom 2: 0. Prvo poluvrijeme je završeno bez pogodaka, jer su obje ekipe ušle u meč oprezno.

U drugom poluvremenu, Petnjičani su dodali gas, zaigrali konkretnije, što je rezultiralo vodstvom u 61.minutu golom Erisa Babačića. Vodjstvo momaka iz Petnjice je probudilo i domaće igrače pa su u nekoliko navrata stvorili par prilika pred golom Petnjičana, ali je golman Amar Korać sjajnim intervencijama spriječio izjednačenje.. U 85.minutu Lazar Đeković, nakon sjajne asistenicije Arijana Rastodera koja se rijetko viđa i na prvoligaškim terenima, je postigao gol za mirnu završnicu i trijumf gostiju.

Ovo je peta pobjeda FK Petnjice u šest utakmica i trenutno se nalaze na drugom mjestu. Na prvom mjestu je Ibar iz Rožaja sa svih šest pobjeda. Jučerašnja pobjeda Petnjičana dobija još više na značaju ako se uzme u obzir da je ostvarena protiv jednog od konkurenata za plasman u viši rang.

U nedjelju, 14.oktobra, FK Petnjica će dočekati na svom stadionu u Gusarama, ekipu FK Brskovo iz Mojkovca, a susret je zakazan za 15 časova.

Ovo će biti prilika da navijači FK Petnjica, dođu u što većem broju i pruže podršku svom klubu.

Golove sa utakmice u pljevljima možete pogledati na linku ispod teksta.

DENIS BOŽOVIĆ