JOŠ JEDNA POBJEDA PETNJIČANA, BLISTAO ARIJAN RASTODER

Petnjica - Komovi

Fudbaleri Petnjice su juče, na svom terenu, savladali ekipu Komova iz Andrijevice rezultatom 4:1. Već u trećem minutu, golom mladog Arijana Rastodera, Petnjičani su poveli sa 1:0.

Rano vođstvo kao da je opustilo domaće igrače, što su gosti iskoristili da izjednače u 18. minutu. To je bilo sve što su igrači Komova uspjeli da urade. Lazar Đeković u 35. minutu dovodi svoj klub do vođstva od 2:1. U finišu prvog poluvremena Dino Adrović povećava na 3:1 i na odmor se pošlo sa tim rezultatom.

 

U drugom polivremenu, pored mnogo propuštenih šansi ispred gola gostujućih, mladi i talentovani Arijan Rastoder je u 65. minutu, svojim drugim golom, postavio konačnih 4:1.  U šestom kolu Sjeverne regije, u ponedeljak 8.septembra, FK Petnjica će gostovati ekipi FK Pljevlja u Pljevljima.

Petnjičani su, nakon odigranih pet utakmica, ostvarili četri pobjede i trenutno zauzimaju drugo mjesto sa 12 bodova, dok je na prvom ekipa Ibar iz Rožaja.

Ono što je zabrinjavajuće jeste slaba posjećenost na stadionu u Gusarama tako da momcima u zelenim dresovima izostane podrška i vatreno navijanje domaćih navijača. Podrška publike je itekako potrebna, ako se uzme u obzir da na stadion u Gusarama, stižu ekipe koje pretenduju na plasman u viši rang, kao što su FK Ibar, FK Brskovo iz Mojkovca i FK Pljevlja.

DENIS BOŽOVIĆ