U NEDJELJU OKUPLJANJE NA VRŠEVSKIM BRDIMA

Sa prošlogodišnjeg takmičenja na VRŠEVSKIM BRDIMA

U nedelju, 29.jula, na Vrševskim brdima, održaće se tradicionalno okupljanje na kojem će, kao i svake godine, biti priređena tradicionalna takmičenja u disciplinama kao što su trka konja, bacanje kamena sa ramena, prevlačenje konopom.

Organizator se potrudio da, u nesvakidašnjem ambijentu, priredi bogatu ponudu trpeze na kojoj će se naći jagnjeće pečenja sa žara, domaći sir, kajmak, pogača kao i ostali domaći proizvodi spremljeni na tradicionalni bihorski način. Organizovane grupe posjetilaca, mogu poručiti i rezervisati na broj telefona 069/656-038 Binasa i Asmir Zverotić.

Organizator poziva sve ljubitelje trke konja da se prijave i učine još ljepšim i atraktivnijim ovaj dan. Zainteresovani za sve discipline takmičenja, mogu se dodatno informisati na broj telefona 069/499-706.

„Ovo je nešto što baštinimo od 2010.godine i želja nam je da se ovo okupljanje i takmičenje nastavi i dalje i postane tradicija. Bujrum svima u Vrševska brda“, istakao je Enver Eljo Rastoder organizator okupljanja u Vrševskim brdima.

DENIS BOŽOVIĆ