RADOVI NA PRILAZU ŠKOLI I KULTURNOM CENTRU U MZ GODOČELJE

MZ Godočelje

Radnici Komunlanog preduzeća Petnjica, nakon izvođenja radova na lokalnim putnim pravcima u MZ Trpezi i Bor, nastavili su sa radovima u MZ Godočelje gdje su osposobili dionicu puta koja ide prema školi i objektu Kulturnog centra sa infrastukturnim sadržajem u ovoj mjesnoj zajednici.

Prema riječima, Munevera Mila Halilovića, mještani ove MZ su još prije četri godine počeli sa izgradnjom objekta koji slovi kao kulturni centar i sve snage su stavljenje u cilju stavljanja u funkciju objekta.

“Javila se potreba za kvalitetnim putem.  Prethodni put datira iz 50-tih godina prošlog vijeka koji nije zadovoljavao standarnde lokalnog puta. Zahvaljujući lokalnoj upravi na čelu sa predsjednikom Samirom Agovićem, potpredsjednikom Muslijom Kalićem kao i direktorom komunalnog preduzeća Mithadom Cikotićem, juče smo konačno završili sa radovima na proširenju prilaznog puta do objekta u dužini od 300 metara a proširen sa najmanjom širinom od četiri metra i time je okončana prva faza radova”, istakao je Munever Mila Halilović za portal i dodao da je sledeća faza  priprema za aslfaliaranje ovog puta.

Kako je kazao direktor Komunalnog preduzeća Mithad Cikotić, radovi na sanaciji lokalnih puteva na području opštine se nastavljaju planiranom dinamikom, tako da već danas radnici rade u selu Paljuh, zaseok Hodžići.

DENIS BOŽOVIĆ