ALISA RUJOVIĆ NA PRIJEMU KOD PREDSJEDNIKA

Alisa Rujović na prijemu kod predsjednika Opštine Petnjica Samira Agovića

Danas je u kancelariji predsjdnika Opštine Petnjica Samira Agovića organizovan prijem za Alisu Rujović, istaknutu studentkninju iz Bihora koja će Crnu Goru predstavljati na Bijenalu grafike u Kini.

“Veliki je uspjeh da u moru studenata u Crnoj Gori Alisa dobije priznanje od Univerziteta Crne Gore za najboljeg studenta Fakulteta likovnih umjetnosti. Ovo dokazuje da ova sredina ima sposobnu i vrijednu omladinu. Nama je drago da pored Alise imamo još dobrih studenata koji magistriraju i doktoriraju. Nije čudno to što ljudi sa naših prostora postižu veliku ispjeh tamo gdje se školuju i budu u vrhu”, kazao je predsjednik Opštine Samir Agović.

Prilikom prijema lokalna administracije je uručila skromni novčani poklon Alisi Rujović.

“Ovaj stimulans shvati i doživi kao skromnu podršku i izraz najplemenitijeg osjećaja za tvoj uspjeh, a mi ćemo i dalje podržavati sve studente i uspješne ljude. Od ove godine ćemo imati mogućnost da stipendiramo najbolje studente”, kazao je Agović.

“Zahvaljujem se svima, a mislim da je ovo najbolji način da nas predstavim. Nebitno je da li sam ja u pitanju, neki drugi student ili neko sa nekom drugom profesijom, važno je da nas predstavimo u najboljem svjetlu”, kazala je Rujović.

ALDIJANA NOVALIĆ