NAGRADE ZA NAJBOLJE NA ŠKOLSKOM TAKMIČENJU IZ RAČUNOVODSTVA

Uručivanje diploma najboljim u školskom takmičenju iz računovodstva

Danas je sa početkom u 10:00h, u Srednjoj mješovitoj školi održano uručivanje nagrada i diploma učenicima koji su pobijedili na školskom takmičenju iz Računovodstva. Ceremoniji je prisustvovao direktor srednje mješovite škole, koordinator takmičenja, kao i profesori srednje mješovite škole.

Na takmičenju su učestvovali učenici I, II i IV razreda Srednje mješovite škole, smjer ekonomija. Ukupno je bilo 16 prijavljenih takmičara, a nakon tri održana kruga u proteklih mjesec najbolji su:

  1. Ramčilović Ajsela – 100 poena
  2. Ličina Adelisa – 95 poena
  3. Ličina Samra – 85 poena
  4. Ramčilović Nisera – 80 poena
  5. Osmanović Lejla – 70 poena
  6. Rastoder Mirhela – 60 poena

Za prva tri prvoplasirana takmičara obezbijeđene su nagrade i diplome, a preostalim učesnicima uručene su zahvalnice.

“Zadovoljstvo mi je da pozdravim sve učenike ove škole, a posebno učesnike prvog školskog takmičenja iz predmeta Računovodstvo. Takmičenje je održano u tri takmičarska kruga, prvi krug takmičenja održan je 12.04.2018 godine gdje je učestvovalo 16 učenika. Sistemom eliminacije prema broju osvojenih bodova u drugi krug takmičenja je prošlo 10 učenika, održano 19.04.2018 godine. Posljedni krug takmičenja, održan je 03.05.2018 godine gdje je steklo uslov da prisustvuje šest učenika. Danas proglašavamo pobjednike prvog školskog takmičenja iz računovodstva i posebno mi je zadovoljstvo što sam baš ja koordinator ovog takmičenja u našoj “novoj” srednjoj mješovitoj školi u Petnjici”, izjavila je za portal Radija Petnjica koordinatorka takmičenja, prof. Daliborka Božović.

Nakon uručivanja nagrada i diploma, učenicima se obratio direktor srednje mješovite škole, Muhamed Adrović.

„Nadam se da će ovo takmičenje postati tradicija, ne samo iz oblasti ekonomije, nego i iz oblasti poljoprivrede, kao i na nivou gimnazijskog obrazovanja. Želim još jednom da čestitam onima koji su zavrijedili prva tri mjesta, što ne znači da oni koji su osvojili su manje važni, samo je potrebno malo više truda, rada, zajedničkog zalaganja, pa i malo sreće“, rekao je Adrović.

„Prije svega htjela bih da se zahvalim koordinatorki Daliborki Božović, kao i pripravnici Amri Novalić koji su obezbijedili održavanje ovog takmičenja, iskreno, iznenađena sam nagradom, nisam očekivala, ali mi je izuzetno drago što sam osvojila prvo mjesto, iako mi je konkurencija bila jaka“, izjavila je pobjednica ovog takmičenja, Ajsela Ramčilović, učenica I razreda srednje mješovite škole.

ALDIJANA JAVOROVAC