“LOVAČKI DOM” U PETNJICI SPREMAN POČEKOM JUNA

Lovački dom u Petnjici

Završetak radova na “Lovačkom domu” u Petnjici, čija je izgradnja počela prošle godine, očekuje se početkom juna ove godine, saznajemo od predsjednika “Lovačke organizacije Petnjica, Zena Rastodera.

Ova građevina, smještena u prirodnom ambijentu, nedaleko od samog centra Petnjice,  je površine od oko 220m i izgrađena je na dva nivoa. U prizemlju objekta nalazi se sala površine od oko 70m, dva kupatila i kuhinja koja je još u fazi izgradnje i koja će biti opremljena savremenim kuhinjskim elementima. Na drugom spratu se nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo, kao i sala za sastanke.

„Htio bih da se zahvalim svim donatorima koji su donirali novac i učestvovali u izgradnji “Lovačkog doma”. Posljednja donacija nam je pristigla iz Slovenije, od firme „Derby banane“, koja je u vlasništvu Izeta Rastodera i to u visini od 6.000€, za kupovinu inventara. Krajnji završetak radova se očekuje početkom juna, nadam se“, kaže Rastoder

Uzimajući u obzir da u Petnjici trenutno nema prostorije za organizaciju svečanih prijema , predsjednik Rastoder, kaže da prostorija u prizemlju koja je površine od oko 70mstoji na raspolaganju i za takve prilike, a ne isključivo za okupljanje članova lovačke organizacije u Petnjici.

ALDIJANA JAVOROVAC