KUD “BIHOR” GOSTOVAO U GOLUBOVCIMA

KUD Bihor

Proteklog vikenda , članovi KUD-a „Bihor“,  su po pozivu KUD-a „Slavija“ iz Podgorice, gostovali u Golubovcima, povodom proslave dana Opštine.

KUD „Slavija“ je bilo domaćin večeri follra u okviru Februarskih dana kulture, a povodom proslave dana gradske Opštine Golubovci.

„Naše društvo je odigralo 4 koreografije koje su aplauzima nagrađene od strane publike koja je popunila salu do posljednjeg mjesta.Nakon koncerta, domaćin se potrudio da priredi drugarsko veče na kome su članovi oba ansambla imali priliku da se još bolje upoznaju i zbliže, što je ujedno i bio jedan od ciljeva same večeri, kako bismo omladinu koju okupljamo usmjerli na drugarstvo i prijateljstvo čime još više pospješujemo multinacionalni i multireligijski sklad u Crnoj Gori“, kazao je, za portal Radija Petnjica, direktor KUD-a „Bihor“.

Program se održao u KIC-u „Zeta“.Pored KUD-a „Slavija“ i KUD-a „Bihor“, nastupio je i KUD „Oktoih“ iz Podogorice, a publika je imala zadovoljstvo da pogleda ukupno 13 koreografija, koje su izveli članovi ovih kulturno umjetničkih društava.

Članovi KUD-a „Slavija“ uzvratiće posjetu KUD-u „Bihor“ tokom petog Bihorskog kulturnog ljeta.

ALDIJANA JAVOROVAC