RAMČILOVIĆ: RADIĆU U KORIST UČENIKA I ZA DOBRO SVIH BIHORACA

Rifat Ramčilović

Ministarstvo prosvjete prepoznalo Rifata Ramčilovića, kao kreativnog i sposobng rukovodioca, koji je započeo mnoge projekte, na kratko ih prekinuo i koji će u narednom direktorskom mandatu će nastaviti realizaciju i finalizaciju tih projekata.
„Ministarstvo je prepoznalo kvalitete i imenovalo me da obavljam ovu funkciju u naredne četiri godine. Za mene je ovo velika obaveza, naravno i čast. Vidim da je i atmosfera u školi pozitivna, kao i kolege, s obzirom da smo dugo godina radili zajedno i evo sada nastavljamo uspješnu saradnju. Svakako ću se truditi da prvenstveno radim u interesu mladih generacija, u interesu učenika i naravno za dobro svih Bihoraca i svih građana naše Opštine“, kazao je za portal Radija Petnjica, direktor škole Rifat Ramčilović.
Ramčilović je iskoristio priliku i zahvalio se Vladi Crne Gore, Ministarstvu prosvjete, predsjedniku Opštine Petnjica, Samiru Agoviću, kao i donatorima škole koji podržavaju rad škole i obezbjeđuju veću i sveukupno bolju funkcionalnost škole.
Da podsjetimo Ramčilović je 1. septembra 1988 počeo sa radom u OŠ „Mahmut Adrović“ u Petnjici.Nakon toga dugo je obavljao funkciju pedagoga u istoj školi, zatim četiri i po godine obavljao je funkciju direktora, takođe u osnovnoj škli u Petnjici, a kasnije je radio godinu i po u Ministarstvu prosvjete kao savjetnik u direktoratu i nakon toga se vratio u svoj zavičaj, gdje će nastaviti rad na pozicicijidirektora u Osnovnoj školi u Petnjici.

ALDIJANA JAVOROVAC