NA LIČINU PUCAO VALTON DURAJ

Duraj i Ličina
Barska policija je u veoma kratkom roku uspjela da rasvijetli pokušaj ubistva privatnog preduzetnika Nusreta Ličinu (41), koje se dogodilo prije tri dana oko 19 časova u barskom naselju Šušanj. Prema saznanjima Vikend novina, na Ličinu je pucao kosovski državljanin Valton Duraj, a razlog napada je emotivne prirode. Naime, kako se sumnja, on je bio u emotivnoj vezi sa suprugom Ličine, Sabinom, koja je prema informacijama VN pomagala u izvršenju tog krivičnog djela.
Policija je takođe pronašla i pištolj iz kojeg je pucano i to iza kuće Ličine, gdje ga je Duraj odbacio prilikom bjekstva.
Drama se odigrala u porodičnoj kući Ličina koja se nalazi u barskom naselju Šušanj, kada je Duraj, sa kapuljačom na glavi upao u kuću, ušao u dnevnu sobu i ispalio pet hitaca u Nusreta koji je sjedio na trosjedu i gledao televiziju. Od pet ispaljenih hitaca iz pištolja nepoznate marke kalibra 7,65, tri su pogodila Nusreta i to jedan u obraz, jedan u lijevi lakat, dok je treći završio u desnoj šaci. U trenutku napada, u kući je bila i supruga Nusreta Ličine, koja je policiji ispričala da nije vidjela napadača, jer se, navodno, u momentu pucnjave nalazila u kupatilu. Navodno, ona je ostavila otključana vrata i kako se sumnja javila Duraju kad da upadne u kuću.
Ličina, inače, drži radnju za proizvodnju kovane ograde i nedavno se vratio iz Njemačke. U policijskim evidencijama se ne vodi kao bezbjednosno interesantno lice.
Povrede koje je zadobio nijesu, na sreću, bile kobne, tako da je dan nakon operacije njegovo stanje stabilno.