PETNJICA: PREDLOŽITE NAJBOLJE U SPORTU ZA 2017.

Opština Petnjica

Petnjička opštinska administracija je i ove godine raspisala oglas i pozvala sve zainteresovane da predlože kandidate za najboljih sportista u 2017. U protekle dvije godine Bihorci su pokazali veliko interesovanje za svaku kategoriju, tako da se i ove godine očekuje veliki odziv sa kvalitetnim predlozima.

Nagrade će biti dodijeljene u tri kategorije – najbolji sportski kolektiv, najbolji sportista i najbolji sportista u dijaspori.

Vaše predloge možete dostaviti na šalteru pisarnice opštine Petnjica ili putem e-maila, [email protected] sa obaveznom naznakom, predlog za najboljeg sportistu ili klub u Petnjici. Predlozi se dostavljaju do petka 22.12.2017. godine.

Za izbor na lokalnom području  zadužen je petočlani žiri, dok se za glasanje sportiste dijaspore predlozi mogu slati Radiju Petnjica do petka na e-mail [email protected]. Glasanje će se obaviti za vikend na osnovu poslatih predloga gdje svi mogu glasati za svog favorita na sajtu Radija Petnjica. Rezultati glasanja se očekuju u ponedeljak 25.12.2017.

Potrebno je u predlogu zahtjeva dostaviti biografiju kandidata sa ostvarenim rezultatima na sportskom planu u 2017. godini.

“Nagrade iz ove oblasti pokazuju da opština vodi brigu o najboljima iz svog kraja kako bi ih stimulisala i na taj način podstakla nove mlade ljude da se bave sportom.  Na osnovu svih tih predloga u protekle dvije godine može se zaključiti da mladi sportisti imaju potencijala i da će naš kraj biti prepoznatljiv po njima”, rekli su iz Opštine.

ALDIJANA NOVALIĆ