OO DPS PETNJICA: OPOZICIJA PORAZ SLAVI KAO POBJEDU

OO DPS Petnjica

Povodom juče završenog ponovnog glasanja na izbornom mjestu broj 8. na Savin Boru, oglasio se OO DPS Petnjica. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

“Na održanim ponovljenim izborima na biračkom mjestu br. 8 Savin Bor u opštini Petnjica, DPS je pokazao svoju snagu i apsolutnu podršku građana. Povećanje broja glasova koje smo danas ostvarili najbolje govori o povjerenju koje građani imaju u našu partiju.
Želimo da se zahvalimo svim biračima koji su nam pružili podršku i 26. novembra i danas i sigurni smo da ih nećemo iznevjeriti u naredne četiri godine jer ćemo biti maksimalno posvećeni daljem razvoju Petnjice.
Svjedoci smo da i ovoga puta kao i do sada drugi politički subjekti u Petnjici, još jedan svoj poraz slave kao pobjedu, o čemu najbolje govori odnos snaga u lokalnom parlamentu i to 1:20. Pokušavaju da se porede sa Demokratskom partijom socijalista iako su 20 puta slabiji.
Čvrsto ih uvjeravamo da kao što su sada opozicija u Petnjici, Mojkovcu, Cetinju i Tuzima , vrlo brzo postati opozicija u Beranama. Ne preostaje im ništa drugo nego da u takmičenju sa nama sve naredne poraze doživljavaju kao svoj uspjeh”.