OO DPS PETNJICA: KVALITETNI LJUDI, PROJEKTI I ENERGIJA GARANCIJA IZBORNOG USPJEHA

DPS, preao izbornu listu

Politički direktor Demokratske partije socijalista Crne Gore Tarzan Milošević održao je u Petnjici sastanak sa članovima partijskim organa na lokalnom nivou, u susret lokalnim izborima koji će u Petnjici biti održani 26. novembra. Na sastanku, kojem su prisustvovali članovi IO DPS-a Petnjica u proširenom sastavu, konstatovano je da DPS u Petnjici spremno dočekuje lokalne izbore, da centrala partije pruža punu podršku radu OO DPS Petnjica, te da je opredeljenje svih da se, kroz realizaciju izbornog programa, i dalje nastavi sa ubrzanim radom na razvoju infrastrukture i formiranju funkcionalne lokalne uprave.

Pozitivna enerija i elan su glavni pokretači DPS, kao i jasna vizija u projektovanju ciljeva i načinu na koji Petnjica i dalje treba da se razvija kao mjesto u kojem se živi od svog rada i u kojem će i u narednom periodu biti realizovana podrška sa državnog nivoa. Konstatovana je dobro učešće svih kategorija u kampanji, posebno angažman mladih i novih članova koji unose novu pozitivnu i progresivnu energiju, stavljajući je u svrhu kontinuiranog razvoja Petnjice i Bihora.

 

“Rukovodstvo i članovi IO DPS-a Petnjica su upoznali političkog direktora partije, o sprovedenim aktivnostima na terenu i podršci koju svakodnevno dobijamo od stanovništva sa cijele teritorije naše opštine i od pripadnika svih konfesija, kao i o pozitivnim efektima koje već daju projekti koje je relizovala lokalna uprava ili su u fazi realizacije a inicirala ih je Vlada Crne Gore. Benefiti koji su multiplikativni, već daju rezultate i u velikoj mjeri poboljšavaju kvalitet života svih građana Petnjice. Politika koju vodi lokalni DPS kao predvodnik lokalne uprave su bazirani na integralnom razvoju cijele opštine i na pravljenju održivih strategija planiranja i razvoja Petnjice, a sve u cilju da se postigne visok stepen realizacije planiranih aktivnosti, da se izađe u susret što većem broju osnovanih zahtjeva građana i da se i u buduće obezbijedi podrška Vlade. Na našoj listi se nalaze odgovorni i sposobni ljudi, pravi predstavnici Petnjice, koji imaju viziju i kredibilitet da preuzmu odgovornost da vode Petnjicu i u narednom periodu koji će uz odgovoran pristup i prave ljude biti iskorišćen na pravi način, a od presudnog je značaja za budućnost Petnjice.
Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević je istakao zadovoljstvo pozitivnom klimom u partiji u Petnjici i energijom koja obećava da će izborni rezultat i ovoga puta biti sjajan, te da će Petnjica biti primjer kako se odgovornim radom i predanim političkim djelovanjem opština razvija u zajednicu koja ima kvalitetnu budućnost i u kojoj će se uskoro, implementacijom započetih projekata, živjeti bolje i kvalitetnije”, stoji u saopštenju OO DPS.