HUSOVIĆ U PETNJICI: BIĆEMO JAČI I PITAĆEMO SE ZA VLAST

Bošnjačka stranka

Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović boravio je danas u Petnjici u posjeti opštinskom odboru, u cilju bolje pripreme i organizacije izbora koji su zakazani za 26. novembar 2017.
Husović je istakao da je odbornička lista Bošnjačke stranke sastavljena uglavnom od mladih ljudi, da je kvota za dame u potpunosti ispoštovana, te da očekuje da će građani opštine Petnjica dati veliku podršku listi „Dostojanstveno za Petnjicu“.

„Uradili smo puno za Petnjicu u predhodnom periodu. Borili smMOo da opština dobije samostalnost i autonomiju. To je prvenstveno bio dio našeg političkog programa koji je uspješno realizovan“, kazao je Husović.

On je naglasio i da su preko kadrova BS-a u vladinim tijelima značajno pomogli da Petnjica dobije sve neophodne institucije koje će služiti kao servis građanima.
„Očekujem da i naša dijaspora podrži naš plan i program. Oni su izuzetno važan potencijal za bihorsku opštinu. Saradnja buduće lokalne vlasti, vladinih institucija i iseljenika mora biti na većem nivou kako bi se realizovali mnogi važni projekti“, naglasio je Husović.
On je kazao da očekuje rast podrške BS-a u ovoj opštini, te više odborničkih mandata u lokalnom parlamentu kako bi Bošnjačka stranka bila nezaobilazna karika u formiranju buduće opštinske vlasti.
„Ovo su izbori od izuzetne važnosti za Petnjicu. Važno je da nas građani podrže u što većem broju kako bi se to odrazilo i na jačanje budućih ekonomskih i investicionih aktivnosti u ovoj opštini“,  istakao je Husović.
Husović je zaključio da je predsjedništvo Bošnjačke stranke u potpunosti podržalo odluke opštinskog odbora u Petnjici i snažno dalo potporu odborničkoj listi koja će biti dobar reprezent bošnjačkog naroda u toj opštini.
Posjeti opštinskom odboru prisustvovao je i Ervin Ibrahimović, poslanik BS i koordinator za Petnjicu.