CENTAR PETNJICE BEZ STRUJE SKORO 12 SATI ZBOG RADA NA MREŽI

Nakon cijelih 11 sati centar Petnjice je  večeras oko 19.30 časova konačno dobio struju. Dio građana tog dijela opštine imali su sreću, pa su električnu energiju dobili tridesetak minuta ranije.

Zbog toga ni Radio Petnjica nije emitovao signal.

Jutros su dežurni iz komapnije koja mijenja brojila najavili da će isključenje trajati do, 18:30, međutim nije bilo tako. Cjelodnevna isključenja nemaju veze sa najavljenim isključenjima kompanije CEDIS.

Iako nikom u Petnjici ne pada na pamet da spori modernizaciju niskonaponske mreže, ipak se građani centra pitaju da li ta isključenja moraju trajati i po 11 sati dnevno.

“Ovo je nemoguće izdržati. Frižderi, zamrzivači… sve će to crći. Sve će mi se pokvariti u njima. Svaka čast njima, ali su ga zaista pretjerali”, rekao je jedan od mještana.

Iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CEDIS) su najavili da će sjutra bez struje ostati Kalica, Radmance, Donja Vrbica i Poroče i to u terminu od 8:30 do 14:30 sati. Dakle, nije najavljeno isključenje centra iako je jutros Radiju Petnjica najavljeno da će još sjutra centar Petnjice biti bez struje u trajanju od 11 do 12 sati.