UDARNIČKI U PETNJICI

Sunčani dani i lijepo vrijeme u Bihoru najbolje su iskoristili građevinski radnici, tako da Petnjica liči na veliko gradilište. Na zgradi u strogom centru Petnjice radi se na fasadi i sređivanju prilaznog puta i dvorišta. Već sada se da zaključiti da će budući poslovno – stambeni objekat dati doprinos da Petnjica poprimi obrise urbane sradine. Prema riječima jednog od vlasnika zgrade, Eldara Tiganja, stanovi se mogu već kupiti.  Sunčane jesenje dane su iskoristili i vlasnici stambene kuće u kojoj se nalaze i prostorije Radija Petnjica pa se izvode radovi na krovnoj konstrukciji kao i samom proširenju objekta.

Zvuk čekića i motorne testere, remete mašine građevinske firme Bemax koje izvode radove na proširenju poslednje dionice puta Petnjica – Podvade na samom ulazu u Petnjicu, u dijelu pored motela.

Naime, što se tiče proširenja ovog putnog pravca, ostala je još samo ova dionica da se proširi i, ako se uzme u obzir da su pristigle i mašine za asfaltiranje – finišeri, može se očekivati da uskoro i otpočne asfaltiranje ovog putnog pravca.

DENIS BOŽOVIĆ