UHAPŠEN DARMIN ĐUKIĆ: ULETIO U HOTEL UZVIKUJUĆI “ALAHU EKBER”

Hotel Berane
Đukić Darmin uhapšen je u Beranama jer je ušao u hotel Berane i uzviknuo “Alahu ekber”.Kako saznaje portal Antena M, on je htio da uplaši zaposlene u hotelu i u ruci je držao punjač od telefona, koji je ličio na okidač eksplozivne naprave.O ovom događaju oglasili su se i iz polciije.

”Službenici beranske policije lišili su juče slobode D.Đ. (21) iz Berana, zbog toga što je uznemirio osoblje hotela ‘Berane’ držeći u ruci punjač od mobilnog telefona za koji su zaposleni u hotelu pomislili da je eksplozivna naprava. On je tom prilikom i uzvikivao parole ‘Alahu uekber’. U policiji je kada je priveden kazao da je želio da zaplaši zaposlene u hotelu ‘jer su bili nekorektni prema njemu“- navode iz policije.

Darmin Đukić je, kako sumnjaju, juče u 16,45h  ušao u hotel „Berane“ i držeći u ruci predmet koji je podsjećao na okidač eksplozivne naprave, a za koji se dolaskom policije utvrdilo da se radi o auto punjaču za mobilni telefon dužine 2,5 metara, uzvikivao „Alahu uekber“.

”Zaposleni u hotelu ‘Berane’ je pozvao policiju i službenici CB Berane su odmah po pozivu došli na lice mjesta i lišili slobode D.Đ.

Obradom lica utvrđeno je da je punjačem za mobilni telefon želio da zaplaši zaposlene zbog njihovog navodnog nekorektnog ponašanja prema njemu.

D.Đ. se nalazi u policijskim prostorijama i u toku su konsultacije sa nadležnim tužiocem u vezi sa kvalifikacijom djela”- navodi se u saopštenju UP.

Đukić je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti.