PRIJATELJI RADIJA: SA GUMAMA “EUROZARE” SIGURNOST NA DRUMU

Euro Zara

Kompanija „EuroZara“ iz Berana uvozi gume renomiranog kineskog proizvođača “Triangle”. i ovlašćeni je distributer ovog svetskog brenda. Kako su saopštili iz komanije EUROZARA portalu radija, na tržištu su već pet godina i za kratko vrijeme su osvojili tržište Crne Gore. “Firme koje se bave prevozom putnika, od Ulcinja i Bara, preko Cetinja, Berana i Nogog Pazara pa sve do Beograda su naši klijenti.  Našu kupci prilikom prve kupovine se odluče da kupe dvije gume a kasnije dolaze za čitav set od po 16 komada, što dovoljno govori o kvalitetu pneumatika”, kažu u EUROZARI.

“Triangle” još 2011. godine je potpisao sporazum sa američkim Univerzitetom Akron i tako postao jedini kineski proizvođač guma koji ima svoj centar za razvoj i istraživanje u SAD. U ovom centru je zaposleno 20 inženjera i naučnika koji se bave ispitivanjima ponašanja guma u eksploataciji i iznalaženju novih konstrukcionih riješenja.

Poslovne prostorije EUROZARE se nalaze na Talumu bb, Berane, a kupac ovih brendiranih pneumatika može ih kontaktirati i putem broja telefona: 068 / 290 – 790; 069 / 205 – 456;