DEMOKRATE OTVORILE KANCELARIJU I IZABRALE INICIJATIVNI ODBOR U PETNJICI

Demokrate

Demokratska Crna Gora (Demokrate) otvorile su danas kancelariju u Petnjici. Otvaranju je prisustvovalo rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Aleksom Bečićem.

Tom prilikom Demokratska Crna Gora izabrala je Inicijativni odbor za Petnjicu.

Inicijativni odbor Demokrata čine: Albin Ćeman, Ersin Rastoder, Husnija Adrović, Elma Cikotić, Denis Adrović i Ismet Cikotić.

Za predsjednika odbora jednoglasnom odlukom izabran je dr Albin Ćeman.

“Podrška Demokratama raste i u opštini Petnjica, jer su Demokrate prepoznate kao moderna partija građanske orijentacije.Partija koja svojim iskrenim namjerama želi sistemske promjene u borbi za pravnu i pravednu Crnu Goru jednakih šansi za sve građane. Našoj Petnjici je potrebna nova politika, novi političari, nova energija, savremeni program i ideje kako bi i ona postala moderna opština. Beskrajna demagogija, podjele, partijsko zapošljavanje, uvrede, kompromitacija i bježanje od problema mora da bude politika prošlosti. Vrijeme je da se okrenemo drugačijoj politici i razgovaramo o investivcijama, efikasnoj i sigurnoj ekonomiji, savremenom obrazovanju, jačanju konkurencije i stvaranju boljih uslova u našoj Petnjici. Vrijeme je da zaustavimo iseljavanje, počnemo da radimo i da živimo od svog rada, jer nama ne treba ni manja ni veća nego bolja Petnjica”, stoji u saopštenju Inicijativnog odbora koje potpisuje dr Albin Ćeman.