PREDSJEDNIK OPŠTINE PETNJICA SA SARADNICIMA OBIŠAO RADOVE NA IZGRADNJI MOSTA U RADMANCIMA

Most u Radmancima

Ovih dana u MZ Radmanci aktivno se izvode radovi na izgradnji još jednog mosta u zaseoku Rudine. Finansijska sredstva za izgradnju  mosta obezbijedila je opština Petnjica iz svog budžeta.

Predsjedik Opštine Samir Agović sa saradnicima Zeidom Škrijeljom –potpredsjednikom Opštine, Adisom Ličinom –rukovodiocem Odjeljenja za poljoprivredu i Irfanom Agovićem –samostalnim savjetnikom u Odjeljenju za poljoprivredu obišli su radove na ovom mjestu.

Važnost ovog mosta ogleda se u tome što  povezuje lijevu i desnu stranu Radmanaca. Takođe izgradnjom ovog mosta riješen je problem poljoprivrednih proizvođača ovog mjesta kao i učenika koji pohađaju školu na Brodu a koji su morali da pješače i po  nekoliko kilometara više.

Građevinski materijal obezbijedila je Opština, dok će  radove izvoditi mještani ovog zaseoka.

Prilazni put kao i pripremu terena izvodilo je Komunalno preduzeće iz Petnjice.

Zahvaljujemo se Opštini a i Vama lično koji ste imali razumijevanja i spremnosti da nas pomognete u izgradnji ovog veoma značajnog infrastrukturnog objekta za nas”, kazali su mještani ovog zaseoka.

Predsjednika raduje spremnost mještana za izgradnju ovog mosta.

“Raduje me činjenica što danas ovdje vidimo i stare i mlade osobe koje daju doprinos u izgradnji mosta. Ovo je primjer ostalima kako treba da se radi. Nadam se da će se izgradnjom mosta riješiti Vaši problemi sa kojim ste se suočavali već duži niz godina. Svjedoci ste da smo do danas na teritoriji naše Opštine izgradili veliki broj mostova. Gradićemo ih gdje god se ukaže potreba za njima, naravno uz učešće građana kao što ste i vi ovih dana pružili”,  kazao je predsjednik Opštine Samir Agović