HUMANITARNA ORGANIZACIJA BIHOR ZA MJESEC PODIJELILA 40 PAKETA HRANE

Humanitarna organizacija Bihor

U proteklih mjesec dana Humanitarna organizacija Bihor je podijelila više od 40 paketa pomoći u hrani i higijeni ukupne vrijednosti više od 1.500€.
“U saradnji sa Humanitarnom organizacijom Hasene iz Turske, Mešihatom Islamske zajednice Crne Gore i donacijom našeg tradicionalnog donatora iz Luksemburga koji je želio da ostane anoniman, tokom mjeseca Ramazana podijelili smo preko 35 paketa pomoći finansijski najugroženijem dijelu stanovnika naše opštine.
Tokom prethodne sedmice realizovali smo donaciju Denisa i Sabahete Muratović u visini od 140€, te obišli i pomogli četiri porodice u prevazilaženju poteškoca pri nabavci svojih svakodnevnih potrepština.
Sa nama je, kao i tokom svake dodjele pomoći, bilo preduzeće “Tref” iz Petnjice koje od početka našeg rada pomaže sa dodatnih 10% za kupovinu u njihovim maloprodajnim objektima.
Prije početka rada naše organizacij imali smo određenu predstavu o porodicama kojima je pomoć potrebna, brojeći tada do oko 15 porodičnih zajednica. Kada povučemo crtu na kraju uradjenog u dosadašnjem periodu možemo reći da je taj broj zabrinjavajuće veći, te da nam se sve češće porodice same javljaju i traze pomoć.
Pozivamo sve koji žele da uspostave saradnju sa nama i preko naše organizacije doniraju sredstva, da se jave i prate naš rad na facebook stranici “Humanitarna organizacija Bihor”, saopštili su iz te organizacije.

SELMA ADROVIĆ