ŠAĆIR KOLIĆ DONIRAO 20 000 EURA ZA PUTEVE U MZ KRUŠČICA – DAŠČA RIJEKA

Sanacija puteva u MZ Kruščica Dašča Rijeka

Mjesna zajednica Kruščica-Dašča rijeka je u prethodne dvije godine imala značajno ulaganje na uređenju putne infrastrukture u pravcu Gradina-Vlahovi-Honsići od strane Šaćira Kolića. Iako su građani više puta skretali pažnju na potrebu za uređenje i adaptaciju tog putnog pravca, od strane državnih organa nisu naišli na razumijevanje i eventualnu pomoć.

Prema riječima Zaima Ličine, odbornika SNP-a i stanovnika te mjesne zajednice, Šaćir Kolić je pružio značajnu podršku i pomoć mještanima ove mjesne zajednice ovom veoma vrijednom donaciom. On je prošle godine donirao 15 hiljada eura kojim je izvršen proboj na relaciji Gradina-Vlahovi-Honsići. Ove godine je put dodatno adaptirao ponovnom donaciom u iznosu od 20 hiljada eura kada je za ovaj put obezbijeđen nasip.

Šaćir Kolić je Bihorac koji se nalazi na privremenom radu u Njemačkoj.

,,Ovaj putni pravac je veoma značajan i za građane MZ Kruščica-Dašča rijeka, okolna sela ali i za opštine Petnjicu i Rožaje koje povezuje. Ja kao odbornik lokalnog parlamenta ali i svi građani ove MZ smo veoma zahvalni na ovoj, za nas vrijednoj donaciji i nadam se da će ona lokalnoj samoupravi i nadležnim državnim organima poslužiti kao podstrek za ulaganja i pomoć našem kraju“,istakao je Ličina.

SELMA ADROVIĆ