PRIJETNJE MEŠI ADROVIĆU: “NAPUSTI DPS ILI ĆEMO TE DIĆ U VAZDUH”

Ovih dana je na adresu Mehmeda Meše Adrovića stiglo anonimno pismo sa prijetnjom smrću. U pismu se od prvog čovjeka petnjičkog DPS traži da napusti DPS ili će u “protivnom biti uklonjen”. Adrović je cijeli slučaj prijavio policiji preko svojih advokata i u toku su istražne radnje. Pismo je kucano na pisaćoj mašini i ono u šta je siguran Adrović je to da je stiglo iz Njemačke. Njegovi advokati će pismo procesuirati i nadležnim državnim organima u Njemačkoj radi identifikacije adrese sa koje je upućeno.

Prijetnje likvidacijom u pomenutom pismu su eksplicitne i ne ostavljaju dilemu.

„Bilo kako bilo, od danas pa do 1. jula da napustiš DPS, kazujem ti na vrijeme, ako to ne učiniš primorani smo da mi to učinimo i da ćemo te dić u vazduh“, stoji u anonimnom pismu. U njemu između ostalog stoje optužbe da direktor firme SimonVojages zapošljava okorele kriminalce i kako njih koristi za partijske svrhe.

„Svi znaju da su ljudi koji rade za moju firmu časni i pošteni, da časno zarađuju koru hljeba. Možete mislit onda tu svijest da te ljude optuže da su robijaši i kriminalci”, rekao je Adrović za Radio Petnjica.

 

DENIS BOŽOVIĆ