PETNJIČKA ADMINISTRACIJA SE PRESELILA U NOVU ZGRADU

Kolegijum u novoj sali

Prvi radni dan u novoj administrativnoj zgradi u Petnjici protekao je u privikavanju zaposlenih na nove prostorije, ali i na nova pravila odnosno novi kućni red.

Predsjednik opštine Samir Agović je za naš portal rekao da će uslovi rada i vidni komfor poboljšati kvalitet rada.

“Još kada je bilo otvaranje ove zgrade naglasio sam da smo dobili još veću obavezu da radimo više, složnije, odgovornije i da ovdje stvaramo najbolje moguće odluke i rješenja, a sve to u korist naših građana”, rekao je Agović.

Agović je dodao da je prilikom nedavne posjete Luksemburgu povodom dana nezavisnosti Crne Gore od dijaspore dobio pozitivne komentare u vezi sa novom zgradom.

“Ne mogu a da se ne osvrnem i na negativne komentare jednog dijela ljudi kojima su pokušali da zasjene onaj svečani čin otvaranja zgrade. Ovom prilikom bih svima poručio da Petnjica treba da bude odgovorna i prema sebi i prema drugima. U zajednici sa beranskom opštinom smo možda osjećali inferiornost kao manja zajednica, sada kao većinska zajednica u našoj opštini treba da pokažemo razumijevanje, tolerantnost i poštovanje prema drugim zajednicama. Naš narod je pitom, ljubazan, merhametan i siguran sam da ćemo uvijek biti raspoloženi za dobronamjerne ljude koji će dolaziti u Petnjicu”, zaključio je Agović.

SELMA ADROVIĆ