SDP PETNJICA: KO NAS JE SLAGAO, DPS ILI BIVŠI MINISTAR ZDRAVLJA

OOSDP Petnjica

Opštinski odbor SDP Petnjica podsjetio je građšane da je prije devet mjeseci DPS-a Petnjice najavio da će tadašnji ministar zdravlja izdvojiti 35000 eura za rekonstrukciju zdravstvene stanice u Petnjici.

“Kao i ostala predizborna obećanja DPS-a završilo je i ovo, dakle samo na priči. Nakon našeg pozivanja da se ministar izjasni da li je to tačno, nije bilo reakcije što je ukazalo da je saopštenje dato samo u svrhu obmane i zamazivanja očiju građana Petnjice”, saopštio je petnjički SDP.
Oni tvrder da je i ovo obećanje lokalnog odbora DPS -a prazno slovo na papiru. SDP pita DPS šta se desilo sa tim novcem.

“Ko je obmanuo građane Petnjice ovim saopštenjem, tadašnji ministar zdravlja, ili „svi članovi OO DPS-a Petnjice“ u čije ime je i dato saopštenje, ili pak neki pojedinac kome je zvijezda vodilja Svetozar Marović i koji pišući saopštenje u ime čitavog odbora nije mario za to što će izreći neistinu, koja se evo devet mjeseci nakon što je izrečena, nažalost potvrđuje. Ovo pokazuje da je i nakon Svetozara Marovića u vašim redovima ostalo još onih koji obmanjuju građane ne bi li se na račun tih obmana okoristili. Obrni, okreni, ono što je sigurno je da je iz DPS-a izrečena još jedna neistina, koja i ne čudi ako se imaju u vidu i razne zloupotrebe i afere kojima su pribjegavali da bi se dograbili vlasti po svaku cijenu.
Govorili smo tada da je to obmana, sada se to nažalost potvrđuje”, kažu iz SDP Petnjica. .