SEDMI SUSRETE DIJASPORE LUKSEMBURG 2017.

Sedmi po redu,tradicionalni susreti dijaspore održaće se i ove godine u Luksemburgu na fudbalskom stadionu Victor Marsal na adresi : rue Thomas Byrne L-3761 TETANG u nedelju 30. Aprila i u ponedeljak 1. maja u organizaciji Zavičajnog kluba “Bihor”

Kao i svake godine, tako i ove vriedni ljudi iz Upravnog odbora ZK «’Bihor’ privode kraju pripreme za održavanje još jedne nadaleko čuvene manifestacije. Kako bi manifestacija protekla u najboljem redu, na pripremi i realizacije ove manifestacije angazovano je preko 60 članova i simpatizera ZK ‘Bihor’.

U Muzicko- zabavnom programu 30. Aprila nastupiće  estradna zvijezda Halid Muslimović i Jarani band, a za 1. Maj predvidjen je nastup Saki i Mirso – Hamid band i KUD “Evropa” iz Luksemburga.

U sporskom dijelu program biće održan turnir u malom fudbalu, a planiran je i bihorski trijatlon-skok u daljnavlačenje konopca i bacanje kamena s ramena.

Prijave ekipa za fudbalski turnir na telefon- 691 813 519-Mustafa

Pripremljena je velika ponuda raznovrsnog pića, jela sa roštilja, pečenje ispod sača, kahva, poslastice…

Kao i svake godine očekuje se velika posjeta dijaspore iz Luksemburga i okolnih zemalja, jer ovi susreti su prilika da se sretnu i provedu nezaboravno druženje prijatelji, drugovi, familija, rodbina..

Cijena ulaznice je simolična i iznosi 10 €, i važi za dva dana.

Ulaz za decu do 15 godina je besplatan.

 Za više informacija pozovite telefone:

691 968 484, 691 662 922, 621 706 743.

R.A.Aron