NA PORTALU RADIJA PETNJICA I VIDEO PRENOS SJEDNICE SO PETNJICA

Skupština7

Na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta Radio Petnjica će po prvi put emitovati video prenos skupštine (live video stream) na kojoj će se raspravljati o inicijativi za razrješenje akutelnog predsjednika SO Petnjica Adnana Muhovića. Tako će čitaoci našeg portala imati priliku da po prvi put u rubrici PRATI UŽIVO, koja se nalazi u naslovnoj traci portala radiopetnjica.me, prate uživo sjednicu.
Klikom na ovu rubriku čitaoci će biti u prilici da pokrenu video zapis koji se direktno prenosi iz sale SO Petnjica. Do sada su korisnici našeg medija imali priliku da naše video prenose prate samo u facebook grupi Radio Petnjica, sada će imati priliku da to čine i direktno preko našeg portala.
Inicijativu za Muhovićevu smjenu 7. februara potpisalo je 19 odbornika, od čega 15 iz redova DPS-a i po dva iz SDP-a i SD-a. U obrazloženju inicijative navodi se da Muhović nije poštovao poslovnik SO kao i da je vrijeđao odbornike i predsjednika opštine Petnjica kao i da je u svojim izjavama o Njegošu, koje je dao sa pozicije predsjednika Skupštine, izazvao lavinu negativnih komentara u Crnoj Gori i šire i time bacio ljagu na čitav Bihor, na njegove građane i na sve Bošnjake.