OO SDP PETNJICA: NOVI SERIJAL DPS-A

Opštinski odbor SDP Petnjica reagovao je na objavljene snimke sa jednog od sastanaka OO DPS Petnjica na kojima je razgovarano o aktivnostima te partije u Petnjici. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Snimci koji su napravljeni u poznatom studiju za zabavni i zloupotrebni program DPS-ovaca, pokazuju da je uspješno završen novi serijal u režiji istih autora, koji i potpisuju scenario. Novi serijal je počeo da se emituje i trajaće vjerovatno do završetka lokalnih izbora u Petnjici. Nove serije koje su građani CG mogli da odslušaju, garantuju da će tužilastvo imati i dalje vanrednih aktivnosti, ali nažalost kako stvari stoje bez uspjeha. U seriji su isti akteri ali sada imaju nove ideje koje će oduševiti građane Petnjice.  Zbog velikog truda ekipe iz studija za zloupotrebe DPS-ovaca, zbog izuzetno kvalitetnog scenarija, predlazemo Tužilaštvu CG i Upravi policije, kao nadležne institucije za kulturu, da navedeni serijal kandiduju festivalu za
serijale koji se održava u Sjevernoj Koreji. Sigurni smo da će serijal imati zapaženi nastup kod tamošnjeg žirija i nadamo se veoma dobrom plasmanu. Takođe smo sigurni da će se serijalom oduševiti i dragi im vođa Kim Džong Un.
OO SDP Petnjica