FK PETNJICA U SEZONU JUBILEJA ULAZI BEZ REZULTATSKOG IMPERATIVA

Fudbaleri FK Petnjica

Fudbaleri Petnjice počeli su juče sa priprema za nastavak takmičenja u Sjevernoj fudbalskoj regiji. Trener Novo Cimbaljević u nastavku sezone nastupiće sa podmlađenim timom, a okosnicu će činiti igrači rođeni 2000. godine i mlađi, uz nekoliko iskusnijih igrača.

“Nastavak sezone će biti prava prilika da igrači kadetske selekcije, koja je bila prvak regije u sezoni 2015/2016, dobiju veću minutažu i steknu dragocjeno iskustvo. Rezultatskog imperativa nema, pa je ovo prava prilika da se odigra rasterećeno i pokaže raskošan talenat koji ovi dječaci posjeduju”, izjavio je Novo Cimbaljević za portal radija.

Ove godine FK Petnjica slavi jubilej, 40 godina postojanja ( 1977 – 2017 ), pa će tim povodom, kako je kazao za portal radija, sekretar kluba Anel Muratović, biti upriličeno nekoliko iznenađenja za sve ljubitelje fudbalske igre u Bihoru.

“Naravno, sve će to na najbolji način biti propraćeno od strane Radia Petnjice, kojem se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na medijskoj promociji, kako našeg kluba, tako i Bihora uopšte. Naravno, koristim ovu priliku i da pozovem sve naše sponzore, prijatelje i navijače, da budu uz ove mlade momke, da ih bodre na pravi način, bez obzira na rezultate, a oni će to znati cijeniti i uzvratiti na pravi način, jer oni su naša budućnost”, kakao je Anel Muratović.

Nastavak takmičenja za podmlađenu petnjičku momčad u Sjevernoj regiji počinje 19.marta kada na stadionu u Gusare dolazi ekipa Pljevalja.

DENIS BOŽOVIĆ