ODRŽAN SASTANAK KOORDINACIONOG TIJELA ZA RAZVOJ SJEVERA CRNE GORE

U Frankfurtu je juče održan prvi zvanični sastanak Koordinacionog tijela za razvoj sjevera Crne Gore.
Skupu su prisustvovali predstavnici države iz Njemačke, Nj. E. Ambasador Crne Gore u Berlinu, dr Ranko Vujačic i Ministar sekretar u Ambasadi Crne Gore u Berlinu, Hamdi Hasani.
Gost iz Crne Gore bio je Direktor za socijalni rad u Bijelom Polju(do nedavno i za Opštine Mojkovac i Kolašin) gospodin, Admir Mustajbašić.
Sastanku su prisustvovali Generalni konzul Crne Gore u Frankfurtu, mr Branislav Karadžić i Konzul u istom Konzulatu gospodin Dejan Vuković.
Oko pedeset članova koordinacionog tijela je uzelo učešće.
Zbog ranije preuzetih obaveza skupu nije prisustvovao jedan mali broj članova, ali su se obratili pisanim putem.
“Na ovom skupu smo proširili odbore. Izabrali koordinatore za gradove sa sjevera Crne Gore, koji će doprinijeti što kvalitetnijem i boljem budućem radu ovog tijela. Ovaj skup je značio zvanični početak Koordinacionog tijela, nakon čega krećemo svim kapacitetima u akcije, sa ciljem da doprinesemo razvoju sjevera Crne Gore toliko koliko je u našoj moći. Zahvaljujem se svim gostima, kao i svima koji su prisustvovali ovom skupu. Zahvaljujem se svim ljudima koji su priskočili u pomoć, jer ipak bila je potrebna pomoć da se ovo sve održi i bude ovako uspješno”, rekla je Emira M. Ličina, predsjednica udruženja MonteKöln.