POMOĆ “DAMA BD FONDA” PORODICAMA IZ BIHORA

Humanitarna organizacija Bihor iz Petnjice sprovela je juče akciju donacije osnovnih životnih namirnica za tri porodice. Donaciju petnjičkoj humanitarnoj organizaciji omogućile su ‚‚Dame BD Fonda“ iz Luksemburga.

‘’”Dame BD Fonda” su kao ogranak udruženja BD Fond Luxemburg, prikupile finansijska sredstva za pakete se osnovnim i drugim životnim namirnicama koje su dodijeljene ovaj put za tri porodice sa područja Bihora.
Akcije ovog tipa su već postojale u prošlosti i po riječima “Dama BD Fonda”, naravno postojaće i u budućnosti…

Dame, pridružite se ovom timu, budite dio dobra’’, stoji u saopštenju BD fonda

Iz HO ‘’’Bihor’’ su kazali da su u proteklih par dana dobili informacije da su usled ekstremno niskih temperatura neke porodice iz Bihora ostale bez osnovnih životnih namirnica, te da su u saradnji sa BD fondom za te porodice obezbijedili namirnice za koje se nadaju da će im biti dovoljne do poboljšanja sinoptičke situacije.

Iz ove humanitarne organizacije pozivaju sve ljude I organizacije koji su u mogućnosti da doniraju pomoć da se jave humanitarnoj organizaciji Bihor, jer po njihovim saznjanjima koja dolaze sa terena mnogo porodica u Bihoru je ostao bez zaliha osnovnih životnih potrebština.

Iz HO Bihor poručuju građanima da niko ne može pomoći svakom ali da svako može pomoći nekom.

DINO RAČIĆ