CIKOTIĆ: RADIMO PO 16 SATI DNEVNO, NEPOTREBNO JE NEVRIJEME KORISTITI ZA POLITIČKO NADGORNJAVANJE

VD direktor Komunalnog preduzeća Mithad Cikotić je rekao da je više od 90 odsto puteva u petnjičkoj opštini očišćeno.

“Komunalno preduzeće Petnjica trenutno raspolaže sa ICB mašinom. Radimo po 16 sati dnevno i to sa partnerima, privatnim licima sa kojima smo sklopili ugovor za održavanje puteva. Sa njima smo uspeli da očistimo najveći broj puteva”, kaže Cikotić.

I partije su počele da čiste puteve?

Neko bi možda trebao da se zapita odakle njima novac za ovo. Ovo je sramota i ne znam zbog čega se pridaje značaj tim izjavama. Pa na kraju zar nije čudno da partija koja je vlasti u Petnjci samostalno organizuje čišćenje puteva, a ne radi to tamo gdje im je posao i gdje treba. Odgovorno tvrdim da smo bolje odgovorili ovom zadatku od mnogih opština, ali se samo u Petnjici pojavljuju partije u ulozi koja im ne pripada. Nepotrebno je da ovako nevrijeme partije koriste kako bi politički profitirali.

Šta je posljednja aktivnost?

Nastojimo da odradimo što više. Upravo smo očistili put Lješnica – Bioča kao i put Jova u Lješnici. Ponavljam ne intersuju nas partije. Mi radimo za građane najviše što možemo. Sarađujemo sa privatnicima koji nemaju veze sa vladajućim strukturama u Petnjici, Rešadom Rastoderom, firmom Tref i sa Isadom Muratovićem.

Pozivam sve na saradnju i zajedničku borbu u nastojanju da olakšamo život građanima naše opštine.